Valencian pilota

1/2. Final Lliga Professional EiC. València 15/03/2015. Pilota Valenciana

Primera partida de la Final de la XXIV Lliga Professional d’Escala i Corda. Disputada el 15/03/2015 al trinquet de Pelayo de València entre els equips de Puchol II i Santi de Finestrat (roig) contra Pere Roc II, Dani i Monrabal (blau).

Pilota Valenciana a squash de Benicarlo

Pilota Valenciana a squash de Benicarlo II

Final Mancomunitat Safor 2011. Raspall. Pilota Valenciana

Final del XIV trofeu Mancomunitat de la Safor de Raspall disputada el 28/10/2011 al trinquet Ciscar de Piles entre els equips de Waldo i Xoto (roig) contra Blasco i Coeter II (blau).

La espectacularidad de la Pelota Valenciana

Tanto espectacular que muestra la plasticidad y la amplia gama de golpes y posturas que ofrece la Pelota Valenciana en su modalidad de Escala i corda.

Pilota Valenciana. Guia per a despistats

Guia animada per a tots aquells que els sona això de la pilota valenciana però no saben ben bé de què va.

Guió, disseny i animació: Neus Cerdà Rico
Veu: Àlex Cantó
Amb la col·laboració de: PilotaVeu
Música: Xàqueta Vella (popular), interpretada per Al Tall al disc Deixeu que rode la roda ©Picap
Agraïments: Àlex Cantó, Vicente Mezquita (Millenia Estudios), Santi Monzón, Ricard Sentandreu, Pau Vendrell

Twitter: @neus_cer
neus.cerdarico@gmail.com

Imelsa recolza l'esport autòcton del valencians - La Pilota

La Pilota Valenciana, una de les prioritats en els patrocinis de València, Terra i Mar. La Copa President de la Diputació és una bona mostra d'això.

La Pilota Valenciana, una de las prioridades en los patrocinios de València, Terra i Mar. La Copa President de la Diputació es una buena muestra de ello.

Final VII Bancaixa. València 15/03/1998. Pilota Valenciana.

Final de la VII edició de la lliga professional d'escala i corda circuit Bancaixa disputada el 15/03/1998 al trinquet Pelayo de València entre els equips de, Sarasol I i Sarasol II (roig) contra Nuñez, Voro i Tino (blau).

Golpeos básicos de "la pilota valenciana".mp4

Descárgate este vídeo de
Nuestro compañero Domingo Palacios, siguiendo con la serie de Pilota Valenciana nos presenta en esta ocasión los golpeos básicos de la pilota desde una perspectiva escolar. Hemos optado por los golpeos de volea, palma y raspada, al poder situarlos claramente en tres alturas diferentes del cuerpo.

1/2 Final Raspall 1a. Genovés 21/12/2014. Pilota Valenciana.

Final del XVI Campionat Nacional de Raspall per parelles (trofeu Diputació de València) en primera categoria disputada el 21/12/2014 al trinquet del Genovés, entre els equips de Bicorp amb, Víctor i Borja (roig) contra Xeraco amb, Lluís-et i Juan (blau).

Final Raspall 1a Femenina. Genovés 21/12/2014. Pilota Valenciana.

Final del XVI Campionat Nacional de Raspall per parelles (trofeu Diputació de València) de primera categoria femenina, disputada el 21/12/2014 al trinquet de Genovés entre els equips de Beniparrell amb, Noelia i Ana (roig) contra Borbotó amb, Ana Belen i Sara (blau).

Entrevista a el Genovès - Octubre de 2014. Pilota Valenciana

Entrevista a Paco Cabanes i Pastor el Genovès al nou trinquet de Guadassuar.

Per Alejandro Blasco Senchermés.


Cançó: La pilota
Artista: Tio Fredo

Valencia Colpbol Cup

El Campeonato de España de Colpbol se ha disputado en dos sedes, el Poliesportiu de Natzaret y el de Burjassot. La competición contaba con la peculiaridad de estar abierta a cualquier club, centro escolar o entidad que practique el colpbol, y con representación de las categorías alevín e infantil.

2/2 Final Raspall 1a. Genovés 21/12/2014. Pilota Valenciana.

Final del XVI Campionat Nacional de Raspall per parelles (trofeu Diputació de València) en primera categoria disputada el 21/12/2014 al trinquet del Genovés, entre els equips de Bicorp amb, Víctor i Borja (roig) contra Xeraco amb, Lluís-et i Juan (blau).

Antonio Canana, Asun, Jaume, Alqueria Blanca, Genovés Alfons

Genovés, joc Pilota Valencian, 14nov2008. Alfons Pérez (Canal 9) entrevista Nani Jiménez (Asun) i Miquel Barberà (Jaume), de la sèrie L'Alqueria Blanca de Canal 9.

Final individual frontó. Xest 29/11/2015. Pilota Valenciana

Final del XXIX campionat individual de Frontó Valencià (trofeu President de la Generalitat), disputada el 29/11/2015 al frontó Baró de Xest entre Pascual (roig) i Alex (blau).

2/2. Final V Bancaixa. València 10/03/1995. Pilota Valenciana.

Final de la V edició de la lliga professional d'escala i corda circuit Bancaixa disputada el 10/03/1995 al trinquet Pelayo de València entre els equips de, Pigat II, Pigat III i Serrano (roig) contra Alvaro, Solaz i Joaquin (blau).

Final Lliga Llargues.Agost 06/07/2014. Pilota Valenciana.

Final de la XXX edició de la Lliga de Llargues disputada el 06/07/2014 al carrer Canalejas d’Agost entre els equips de Sella, amb Pau, Jesús, Alvaro, Quico i Jordi (roig) contra Benimagrell, amb Mali, Tato, Mario, Héctor i Paco (blau).

Pilota a l'escola Finals 5ª Edició 2011

Informatiu del Programa Pilota a l'escola organizat per la federació de Pilota.
Son les finals de les competicions dels col.legis de la Comunitat Valenciana que han participat en el programa. Esta és la 5ª edició del 2011, celebrada en Massalfassar.

ELS XIQUETS CANTEN L'HIMNE DE LA COMUNITAT

Els xiquets de la coral 'Divisi - Escuela de Música' interpretaren l'Himne de la Comunitat Valenciana com a colofó de la Presentació Oficial del València CF 2013/14.

Menu